Lifestyle

Voorjaarsperikelen / Spring make-over

Nederlands / English

Na een flinke griep ben ik eindelijk in staat om te doen wat ik al wilde doen op het moment dat ik terug kwam uit Fuerteventura. De kerst eruit en het voorjaar erin! Ik houd van de kerstsfeer, maar ik ben het op een gegeven moment ook echt zat en dan moet alles in huis weer een nieuwe plek krijgen, andere kleuren, accessoires en verse bloemen. Heerlijk!

After the flu, I’m finally able to do what I wanted to do when I came back from Fuerteventura. The Christmas atmosphere out to let the Spring in! I love the Christmas spirit, but at a given moment I need to give my interior a different styling. Different colours, accessories and fresh flowers. Wonderful!

IMG_5148

Het begon deze keer met een nieuwe lamp. Onze oude lamp, een lamp van rijstpapier van Ikea, was vlak voor de kerst gesneuveld, maar de kerstboom kon voorlopig zijn plaats innemen en gaf ons voldoende licht. Toen we de kerstboom weghaalde was het ineens toch wel erg donker en moest er een nieuwe lamp komen. Ik heb gekozen voor een mooie, industriële lamp van Kwantum. De lamp heeft een stoere, houten driepoot voet en voor de lamp zit matglas. We gebruiken voor onze verlichting in huis de Hue lights van Philips. Met deze lampen kun je elke gewenste sfeer gemakkelijk met behulp van je smartphone creëren

It started this time with a new lamp. Our old lamp, a rice paper lamp from Ikea, had died just before Christmas, but the X-mas tree was a replacement for the time being and gave enough light. When we removed the Christmas tree, it was suddenly very dark and we needed a new bulb. I chose an industrial lamp from Kwantum. The lamp has a sturdy wooden tripod base and the lamp itself is covered with frosted glass. For our lighting we use Philips Hue lights. With these lamps you can create any desired atmosphere easily using your smartphone.

IMG_5130

Ik houd van tijdloze meubels, meubels en accessoires met een verhaal en rustige kleuren. Als basis wit en grijs tinten en met kussens en accessoires breng ik wat kleur in mijn interieur. Op deze manier kan ik het altijd makkelijk afwisselen. De kleuren die ik had waren: turquoise/groen, en roze. Deze heb ik nu weggehaald en verruild voor vervaagd grijs/groen, zacht bruin, brons en gebroken wit.

I like timeless furnishings, furniture and accessories with a story and basic colours like, white and colours form the greyscale. I bring colour in our interior with cushions and accessories wich are always easy to replace. The colours  in our house were additional  aqua/ green, and pink. I removed those and traded them for faded grey/green, soft brown, bronze and cream.

IMG_4158IMG_4144IMG_5141

Ook een vloerkleed is altijd zeer sfeerbepalend. Dit vloerkleed heb ik gekocht bij Intratuin en ik vind hem echt geweldig. De kleur van het patroon is prachtig en het kleed heeft een mooi versleten uiterlijk.

A rug is always very determinative. This rug I bought at Intratuin and I think its great. The colour of the pattern is beautiful and it has aa nice worn look.

IMG_5143

Ook zin in een mini make-over? Zorg ervoor dat je niet teveel neerzet en wees niet bang om oude accessoires weg te halen. Je kunt ze later altijd weer eens wisselen of misschien in de tuin of in een andere kamer gebruiken. Met een aantal nieuwe kussens, kaarsen, iets creatiefs aan de muur, een vloerkleed of een lamp, verander je binnen een handomdraai je hele interieur. Probeer ook eens iets te verschuiven. Je kast een tijdje op een andere plek kan ook heel verfrissend zijn.

Do you also fancy a mini makeover? Make sure you do not drop too much and do not be afraid to remove accessories. You can use them again when you are changing, or perhaps  in the garden or in another room. With some new pillows, candles, something creative on the wall a rug or a lamp, you change in an instant your whole interior. Try to move something. To put your cupboard in a different place can be very refreshing.

IMG_4136

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.