Personal

Schoolbal / Prom night

Nederlands / English

Vorige week donderdag was het zover. Galafeest van VWO 6. Mijn zoon en zijn vriendin spraken er al weken over… De kleding, wie er naar toe gaan en het belangrijkste…, hoe ga je er naar toe? Het moet zo origineel mogelijk natuurlijk. Nou dat is gelukt! En wat zagen ze er mooi uit! De auto waarmee ze werden opgehaald was een Renault uit 1933. Bordeauxrood met zwart. Joell had een mooi donkerbruin/grijs pak aan met een wit overhemd en een stropdas met zilvergrijze print. Zijn vriendin droeg een zilvergrijze jurk met een kanten bovenlijfje. Haar haar was prachtig door de kapper ingevlochten en de make-up was done by me :-). Wat een mooi koppel. Als kers op de taart werden ze ook nog Prom queen en king en kwamen ze met een beker en stralende gezichten naar buiten toen ik ze kwam ophalen. Wat heerlijk om zo jong te zijn! Deze trotse moeder heeft ook heel erg genoten van dit mooie eindgala!

Last week it was prom night! My son and his girlfriend talked about it for weeks… The clothes, who is going with who and the most important thing… how do we get there? It should be as original as possible of course. Well, original it was! And they looked both stunning! The car with which they were picked up, was a Renault from 1933. Bordeaux red with black. Joell had a beautiful dark brown / grey suit with a white shirt and a tie in a silver grey print. His girlfriend wore a silver grey dress with a lace top. Her hair was beautifully interlaced by the hairdresser and the make-up was done by me :-). What a beautiful couple. As a candle on the cake they also became Prom Queen and King and they and when I came to pick them up, they came outside with shining faces How lovely to be young! This proud mother has also enjoyed this beautiful prom night!

IMG_4386

IMG_5364

IMG_5356

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.