Lifestyle Personal

Yes! Mijn blog is genomineerd voor de Liebster Award 2017

Nietsvermoedend stapte ik ongeveer een uur geleden de trein in van Hoorn naar Grootebroek. Op mijn telefoon zie ik een berichtje op mijn messenger account van iemand die ik niet meteen kan plaatsen, maar als ik het open, blijkt het een nominatie te zijn voor de Liebster Award. Wauw! Hoe gaaf is dat! Voor degene die geen idee hebben wat de Liebster Award is, zal ik het even kort uitleggen: De Liebster Award is een prijs waar andere bloggers je voor kunnen nomineren. Op deze manier komt het genomineerde blog even in de schijnwerpers te staan, leer je de man of vrouw achter het blog dat je volgt beter kennen en trekt het meestal nieuwe volgers. Naast de nominatie krijg je een aantal vragen die je moet beantwoorden en kun je zelf vijf andere beginnende bloggers nomineren.

Liebster-Award-Large

Dus je kunt je wel voorstellen dat ik blij verrast was toen ik het berichtje van Jan opende. Helemaal toen ik op zijn blog las, wat hij over Images of Life had geschreven. Dankjewel, Jan van Me over Me, voor de mooie woorden en de nominatie!

(…) “Images of Life : herkenbaar en taboedoorbrekend

Je staat midden in het leven, bouwt aan nieuwe plannen voor de toekomst en dan stort je wereld in door een burn-out. Dat overkwam Monique Belier. Ze beschrijft haar leven zoals zij het voelt. Puur, rauw en recht voor zijn raap. En daardoor wordt dit zware onderwerp juist heel licht en krijg je er soms zelfs energie van.” (…)

 

Jan van Me over Me, schrijft over zijn leven op een Arabisch schiereiland. Boeiende verhalen en goede tips!

De vragen die Jan mij heeft gesteld, moet ik nog even over nadenken en zal ik samen met het bekend maken van mijn nominaties in een volgend blog beantwoorden. Sowieso is deze post een beetje snel op de vorige, maar ik ben zo blij dat ik het niet pas volgende week met jullie wilde delen. Tips over beginnende bloggers en blogs die ik absoluut moet lezen en nomineren, zijn natuurlijk van harte welkom! Heb je zo een tip? Stuur me dan een berichtje via mijn Facebookpagina of laat hieronder een berichtje achter.

Wordt vervolgd …

BewarenBewaren

6 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.