Lifestyle Personal

Liebster Award: 10 Vragen en 5 Nominaties

Liebsteraward

Wat voelde ik me vereerd dat Images of Life was genomineerd voor de Liebster Award.

Ik ben begonnen met bloggen voor mezelf, maar het is natuurlijk super leuk om te weten dat je blog graag wordt gelezen. Nogmaals bedankt Jan van Me over Me voor de mooie, lieve woorden.

10 persoonlijke vragen aan mij van Jan

Een onderdeel van de nominatie is het beantwoorden van 10 persoonlijke vragen. Dat was best nog moeilijk. Ben je nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder …

Wat was voor jou een echte cultuurshock?

Toen ik terugkwam uit Australië en vanaf Schiphol achterin de auto naar huis reed. De drukte en het verkeer overvielen me verschrikkelijk. Ik heb weken last gehad van de overdaad aan prikkels.

Als je nu je eerste reis opnieuw mag maken, wat zou je dan anders doen?

Ik zou het niet per se anders doen, maar wel veel langer wegblijven.

Wat is een van je meest favoriete quotes?

Poeh … moeilijk er zijn er wel meer, maar als ik echt moet kiezen dan vind ik op dit moment “You can’t stop the waves, but you can learn how to surf” erg toepasselijk.

Als je een schilderij kon maken van een willekeurige omgeving waar je ooit in bent geweest, wat zou je dan schilderen?

Ik denk dat ik Ayers Rock in Australië zou schilderen. Dat is toch wel de meest magische plek waar ik ooit ben geweest. Al eerder schreef ik over deze plek in een andere blogpost: De kracht van de Natuur

Als je nu een autobiografie zou schrijven, welke titel zou je die dan geven?

De titel zou zijn: ‘Blijven staan’. Dit naar aanleiding van mijn burn-out en het van jongs af aan altijd doorgaan en niet zeuren mentaliteit. 

Is een foto meer waard dan 1000 woorden? Verklaar je nader.

Niet alleen een foto. Ik ben een danser en ik vind dat Kunst in het algemeen vaak meer zegt dan 1000 woorden, hoewel ik woorden in verhalen en gedichten ook een hele mooie uitingsvorm kan vinden. 

Hoe ziet de reis van je leven eruit?

Met een rugzak de wereld rond en dit vastleggen op papier en in foto’s.

Als je maar aan één project zou mogen werken, wat zou dat project dan zijn?

Poeh … wat een onmogelijke vraag! Dat is nou juist het probleem, ik vind zoveel dingen leuk. Nu ik ziek ben, moet ik mezelf al zo beperken tot maar een paar dingen. Iets wat ik echt heel erg moeilijk vind. Maar goed, als ik 1 ding moest kiezen … dan zou het werken aan een koffietafel boek zijn. Of toch een reis …? 

Wat is je favoriete vervoersmiddel en waarom?

Het vliegtuig! Ik blijf het een wonder vinden dat ik binnen 24 uur aan de andere kant van de wereld kan zitten, heerlijk! 

Wat doe je het liefst op een druilerige zondagmiddag?

Schrijven, fotograferen, lezen, film kijken, koken, haardstaren, you name it! Het is vaak dat ik de energie er nu niet voor heb, behalve voor het haardstaren dan, maar anders! 

 

The Nominees are … (tromgeroffel!)

Liebster-Award-Large

The Grid: Humoristische, persoonlijke verhalen

Carina Noordeloos schrijft gepassioneerd over persoonlijke gebeurtenissen. Ze studeerde aan de schrijversvakschool en dat is goed terug te zien in haar schrijfstijl. Ze weet haar persoonlijke ervaringen zo op te schrijven dat het lijkt alsof je een passage uit een boek leest. Gefeliciteerd Carina!

Anna knijpt ertussen uit: Recht uit het hart!

Toen ik begon met persoonlijk bloggen over mijn burn-out, ben ik op zoek gegaan naar andere blogsters die schreven over hun ervaringen. Anna was één van de eerste blogs die ik vond. Anna is 52 als ze een burn-out krijgt en ze besluit zichzelf een jaar de tijd te geven om te herstellen. Ze schrijft eerlijk en recht voor zijn raap, maar ook confronterend en informatief. Gefeliciteerd Anna!

Surf your way out: Inspirerende verhalen

Mieke Lannoey auteur van het boek: ‘Burn out, het begin van verandering’ was een van de eerste boeken die ik las, toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Mieke schrijft helder en toegankelijk. Op haar blog beschrijft ze haar eigen reis over leven met en na een burn-out. Mieke heeft radicaal haar leven omgegooid en is een inspiratie voor velen. Gefeliciteerd Mieke!

Billenbloot Kokosnoot: Een no-nonense reisblog om heerlijk bij weg te dromen …

Jelmer en Laura reizen samen de wereld rond. Op hun blog lees je over de meest uiteenlopende bestemmingen, reistips, persoonlijke verhalen en kun je heerlijk scrollen langs alle mooie foto’s die ze onderweg maken. Kortom een echt Feel Good Blog! Gefeliciteerd Jelmer & Laura!

My food blog: Lekkere recepten, makkelijk te maken en foto’s om van te watertanden.

Eén van de leukste foodblogs is die van Judith. Ik houd van koken en regelmatig kijk ik voor inspiratie op Judith haar foodblog. Er staan lekkere recepten op met mooie foto’s, maar je vindt er ook hotspots en inspiratie. Echt een super leuk blog voor elke hobbykok of foodlover.

 

Hieronder vind je de vragen die ik aan jou stel en die je in een eigen blogpost mag beantwoorden. De regels staan eronder. Veel succes!

10 vragen van mij aan jou

 1. Wat wilde je vroeger worden?
 2. Als je een boek mocht meenemen naar een onbewoond eiland, welke zou dat zijn?
 3. Wat doe je om jezelf te ontspannen?
 4. Wat maakt jou het meest blij?
 5. Naar welk land zou je graag een keer afreizen en waarom?
 6. Wat staat er boven aan jouw bucketlist?
 7. Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
 8. Wie of wat is jouw grootste inspiratie?
 9. Als je iets kon veranderen in de wereld wat zou dat zijn en hoe zou je het doen?
 10. Als je nu uit elk beroep mocht kiezen, wat zou je dan zijn?

 

Regels Liebster Award

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.