Fotoacademie Lifestyle Personal

Fotoacademie eindopdracht: In my Jeans

12 December was het zo ver. De laatste lesdag. Een digitale toets en de presentatie van onze eindopdrachten. Superspannend natuurlijk! We zijn de vooropleiding begonnen met zes studenten en uiteindelijk zijn we met zijn drieën overgebleven. Alledrie hadden we onze theorietoets van de week ervoor goed gemaakt. En nu dan de laatste hobbel. 

Alles gehaald 🙂 en de docent vond mijn serie erg goed en orgineel. Ik ben superblij dat ik het gehaald heb. Mijn startbewijs voor de fotoacademie. Of ik doorga weet ik nog niet zeker, maar de mogelijkheid is er nu in ieder geval.

Graag deel ik mijn serie ook met jullie. 

Eindopdracht Fotoacademie Amsterdam Basisopleiding

IN MY JEANS
Eindopdracht basisopleiding Fotoacademie Amsterdam
van Monique Belier
12-12-2017

Empathie en Tolerantie zijn niet meer zo vanzelfsprekend in onze huidige maatschappij. Omdat ik hier iets mee wilde doen, bedacht ik “In My Jeans”

De uitdrukking “In andermans schoenen gaan staan” betekent: het lot van iemand anders ondergaan. Om dit wat minder zwaar en wat meer van nu te maken, heb ik vrienden en familie gevraagd om mijn jeans aan te passen in plaats van mijn schoenen.

Doordat het model werd afgeleid van de camera, door het aantrekken van mijn broek, kon ik fotograferen zonder het model aanwijzingen te geven. Hierdoor zijn mooie spontane beelden ontstaan.

De foto’s zijn gemaakt met natuurlijk licht, in mijn huiskamer met een Canon 80d en een 50mm lens. #inmyjeans

 

Wil je weten hoe het begon? Lees dan mijn andere berichten over de fotoacademie.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.