Fotografie

Sinds september 2018 studeer ik aan de Fotoacademie in Amsterdam. Fotografie is altijd een passie van me geweest. Vanaf mijn negentiende heb ik in verschillende fotozaken en op fotolabs gewerkt. Ook deed ik een analoge fotografie basisopleiding van Han Sieveking bij Fotogram in Amsterdam (nu de Fotoacademie.) Door mijn werk als dansdocente en het runnen van een theaterschool is de fotografie wat meer op de achtergrond geraakt. Toch hebben beeld en film altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn dansvoorstellingen.

In mei 2018 ben ik vanwege een burn-out definitief gestopt met mijn bedrijf en heb ik besloten om andere kanten van mezelf te ontwikkelen. Dingen waar ik eerder nooit tijd voor had. Ik ben gaan schrijven, ook een oude liefde, en weer gaan fotograferen. De vooropleiding aan de Fotoacademie heb ik vorig jaar met een goed resultaat afgerond en 29 september 2018 publiceerde ik mijn eerste korte verhaal voor de verhalenbundel Grijze Klever van uitgeverij Godijn Publishing. Maar nu wil ik me graag verdiepen en ontwikkelen in deze twee disciplines. Mezelf leren kennen van een ander kant. De studie tot vakfotograaf aan de Fotoacademie gaat mij daar hoop ik bij helpen.

Op deze plek van mijn website vind je vrij werk, maar ook opdrachten die ik maak tijdens mijn opleiding. Blogs over mijn beoordelingen, struggles en de ontwikkeling die ik doormaak. Het zal zeker niet makkelijk worden, maar ik heb zin in deze mooie nieuwe uitdaging.